<日本語/English>食創造科学科3年生がインターンシップ研修報告会を実施しました。
2023/02/07
English below.
食創造科学科で2022年8月22日から実施していたインターンシップ研修が2023年1月24日、終了し、1月31日に報告会を行いました。インターンシップは一人当たり2施設、各5日間実施。報告会には、インターンシップに参加した食創造科学科3年生全員が出席し、全41施設におけるインターンシップの実施内容について発表しました。学生からは「実習先では学内で経験できない貴重な体験ができた」「進路を考える良い機会になった」という声が多く聞かれました。
Third-year students of the Department of Innovative Food Sciences held an internship training debriefing session.
On January 24, 2023, the internship training program that began on August 22, 2022 in the Department of Innovative Food Sciences was completed, and a debriefing was held on January 31, 2023. The internship was conducted at two facilities per student for five days each. All third-year students of the department who participated in the internship attended the debriefing and presented the details of the internship at all 41 facilities. Many students commented that the internships provided them with valuable experiences that they could not have on campus, and that it was a good opportunity for them to think about their career paths.